Bakbloggen

recept baka cupcakes kakor bröd bullar

Hallon och vit choklad

En ljus grund tillsammans med syrliga hallon passar utmärkt till den ganska så söta vita chokladfrostingen.

Vit chokladfrosting
50 g mjukt smör
3dl florsocker
1tsk vaniljsocker
1msk färskpressad citronsaft
100 g färskost (Philadelphiaost)
100g vir choklad

Gör såhär:

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt med elvisp.

Tillsätt sedan färskosten och smält vit choklad.

Färga glasyren med karamellfärg om du vill, eller låt den vara vit.

Låt den stelna ca 10min i frysen och dekorera sedan muffinsen. Strö över strössel, bär eller vad du nu vill, om du vill.


Garnerade med färska skogshallon, vinbär samt strössel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0